Help!

Nu är det så, att jag inte kan bestämma vilken färg jag vill ha på designen. Så nu får ni välja mellan dessa alternativ: röd, blå eller lila?

Svara bland kommentarna till detta inlägg. Design kommer mellan fredag - måndag, ungefär. Kanske senare :) Men den kommer. Och den kommer bli finfin. Det vet jag.

Och nu ska jag försöka sova. The Beatles gör mig sällskap. Kram.

Malin ställer alltid upp

Supersöta Malin ställer alltid upp när det gäller bloggdesign (och även när det gäller annat). Du är bäst sötis! ♥

Jag kan meddela att det är en bloggdesign påväg, med bilder på världens snyggaste. Det kommer bli toppen! Vi får väl se om jag hinner se hur det blir innan jag åker till Göteborg. Annars lär det bli en trevlig överraskning!

Håll utkik här i bloggen, för snart kommer det lite färg och trevliga grejor! :)


Glass i stora lass


Typ världens godaste glass!

Jag har checkat in Supersize vs Superskinny och käkat den här supergoda glassen, i stooora lass. Smarrigt värre! Tryckte även i mig en Magnum Mandel påväg hem från affären, och bjöd lillsyrran på en glass också - Twister. Hon är iallafall billig i drift :)

Nu är jag hur trött som helst, men väntar med att lägga mig en stund. Imorgon gäller det att packa väskan och nästan hela dagen kommer spenderas på en varm, trång och tråkig buss. Jippie. Men det är värt det. Helt klart.

♥♥♥

Var är livsglädjen?


Det kommer självklart bli bilder på snyggingen Patrick på bloggdesignen! :D

Jag känner mig hur deprimerad som helst. Kan vara för att mamma är det? Kan vara för att vi nästan aldrig gör något om dagarna, mer än är hemma och glor på tv? Kan vara för att det inte finns några kompisar att umgås med? Kan vara att allt bara känns skit just nu.

Känns som man är hatad av alla. Att ingen bryr sig, att man inte är älskad för fem öre. Därför känns det så himla gött att jag åker upp till Göteborg imorgon. Kan inte mer än säga tack till Mimmi & Göte som beställde biljtter till mig. För när jag är där, mår jag alltid hur bra som helst!

Nu ska jag skynda mig till affären och köpa glass. Ska njuta av den till Supersize VS Superskinny.

Pusspusspuss.

Bruce eller Patrick?

Nu får ni hjälpa mig med en grej. På min bloggdesign, tycker ni jag ska ha bilder på Bruce Springsteen (som jag såg på Ullevi 5 juli i år) eller bilder på Patrick Dempsey (som enligt mig är världens snyggaste & bästa skådis)?

Så, Bruce eller Patrick?

GratisBio.se

Bli medlem på GratisBio.se idag! Tjäna snabbt & enkelt ihop poäng och få biobiljetter (och/eller) presentkort hemskickat till din brevlåda.

Klicka HÄR och blir medlem med en gång :) Skriv gärna en kommentar om du blivit medlem via min länk. :)

Inpuls-resa

 
Snackade precis med Mimmi (Rockmormor, gammelmormor, kalla henne vad du vill..) och hon frågade om jag inte ville komma upp en sväng till Göteborg innan lovet är slut. Klart jag vill det, har ju inget bättre för mig här hemma! Skönt att komma bort också, slippa vardagen och göra något annat - något som oftast är roligt.

Så Mimmi köpte en biljett upp till mig. Så imorgon 11:45 sitter jag på bussen upp. Jag stannar där till den 14 aug. Hoppas på att träffa lite trevligt folk och njuta av lovet!

Kommer givetvis blogga när jag är där. Och det här med joggningen, det får allt vänta. Men promenader ska det allt bli, hehe. :)

Nu får jag ringa Jerry och höra om han kan köra in mig till Lund imorgon. Och så måste jag berätta för mamma att jag ska till Gbg imorgon. Ojoj, vilken inpuls-resa det här blev.

Bloggdesign, någon?

Finns det någon schysst typ där ute som skulle kunna fixa en bloggdesign till mig? ♥

Då var det dags igen

Godmorgon! :)
Sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Klockan är nu halv åtta och jag ska väcka småsyskonen när jag har publicerat det här inlägget. Vi ska nämligen ut och jogga. Visst är vi duktiga? :) 20 minuter blir det nog, åtminstone. Sen blir det frukost som idag består av havregrynsgröt (se bild). Mums.

Ja, får väl kila nu. Ha det toppen!

Ut en runda


Snart åker träningskläderna på. Jag & Anton ska nämligen ut och jogga en runda! Elin hänger inte på, antar att hon tycker det är för jobbigt. Jag förstår henne fullt ut.

Önska oss lycka till! :)

The Holiday

     
Jag är en film rikare. The Holiday är nu min. Det är världens sötaste film ♥ Jude Law är dessutom hur snygg som helst. Jag hade gärna bytt plats med Cameron Diaz när den filmen spelades in. :) Tror att fler skulle göra detsamma.

Senare ska jag och mamma se på den tillsammans och jag och Anton ska även ut och jogga vid 20-tiden. Vid 17 ska jag käka middag. Idag har jag planer på att äta fisk. Det är ju väldigt smarrigt :)

Tycker ni The Holiday är bra?

Drömkropp


Alla har vi våra drömkroppar, inte sant? Jessica Albas kropp är min. Helt klart. Hon är helt lagom, vältränad och ser riktigt bra ut! Skulle aldrig tacka nej till en kropp som hennes. Den här bilden ger ju en anledning till att äta nyttigt & träna. Precis vad jag försöker göra. Men jag tror aldrig jag kommer få en så fin kropp. Men kanske nästan :)

Hur ser din drömkropp ut?

De joggande syskonen


Här är vi, de joggande syskonen! Det började med att jag och Anton joggade en runda, och när vi kom hem var Elin jätteledsen för att hon inte fick följa med. Så det var på med skorna igen och ut samma runda, en gång till. Men skönt var det. Och jäkligt svettigt!

Nu har vi duschat (jag och Elin badade) och svett-doften är försvunnen. Ikväll vid 20-tiden ska vi ut en runda till. Vi har sagt att vi ska jogga minst en gång om dagen, gärna två. Hej braiga kondis! Hejdå kassa kondis!

Nu ska jag snart fixa smoothie till lunch (orkar inte göra något annat) och vila. Lite senare ska vi iväg och hyra film. Hoppas på någon med Jessica Alba, eller Patrick Dempsey :)

Aja, vi hörs senare! Puss från mig (och småsyskonen)!

Smoothie-frukost

Godmorgon sunshines!
Har ni sovit gott? Det har jag. Gick upp tjugo i nio, tog det lugnt och fixade smoothie till frukost. Mumsfillibabba! :)

Solen skiner idag också. Dock är det rätt kallt. Men ska ta på mig kläder och ta en runda med vovven. Funderar på att jogga lite, känner att det skulle vara gött. Får se hur jag gör. Blir det varmare under dagen blir det givetvis så att man lägger sig och solar :)

Hur ser era planer för dagen ut?


The Beatles


Kärlek till The Beatles och deras fantastiska musik! ♥

Morden i Midsomer


Inspektör Jones är sötsötsöt! :)

Jag är mätt och belåten. Till middag idag blev det bara kycklingfilé och grön, röd och gul paprika. Vi hade inget annat hemma, mer än massa skit. Men gott var det och jag blev mätt, och det är väl huvudsaken? :)

Familjen är och handlar (wow, mamma är uppe för en gångs skull!) och jag har precis kommit innanför dörren efter en mysig promenix med Kompis. Resten av kvällen ska jag ta det lugnt. 21:00 kommer jag sitta bänkad framför tv:n - Morden i Midsomer är ju ikväll.

Är det fler som ska se på Morden i Midsomer, precis som jag? ♥

Städerska

Vet ni vad mamma gör? - SOVER! Som vanligt. Jävla deprimerade, feta kossa! Jag önskar jag hade en bra mamma.

Vet ni vad jag precis gjorde? - STÄDADE! Hela huset. Dammsög, diskade och plockade i ordning. Nu ser här rätt skapligt ut. Alltid när jag är sur så städar jag. Vet inte varför, men det är ett bra sätt att avreagera sig på. Och på köpet blir det rent & snyggt.

Ska strax laga middag. Men först ska jag läsa bloggar och tortera mamma med hög U2-musik. Bara för att jag för tillfället hatar henne riktigt, riktigt mycket.

Vad har ni för er denna soliga, tisdags eftermiddag? :)

Sol men inget bad

Buhu vad jag hatar mamma just nu. Hon vägrar (total-vägrar!) åka till stranden för att sola & bada. Tråk-kärring. Hon kan gått sitta inne i vardagsrummet och glo på sin jävla tv. Bara för att hon inte har något liv.

Själv tänker jag lägga mig ute i trädgården och sola. Jag tänker inte sitta inne iallafall. Aldrig i livet. Dessutom ska det bli sämre väder resten av veckan, enligt SMHI, så man får ju passa på att vara ute medans det går.

Ha det bra i värmen sötnosar! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0